Exploderande microvågsugn

Min microvågsugn har exploderat!
Som tur var satt min son ute i köket när jag hörde ett saftig knall och det började att lukta. Strax innan hade han sett att det började ryka, men han trodde att det var från kaffebryggaren så han for upp och drog ur sladden. Några sekunder senare kom knallen. Jag vill påpeka att micron INTE var igång, dock var sladden kopplad till elnätet som man oftast har. Nu började det att ryka ordentligt och en frän lukt spred sig i lägenheten. Jag sprang ut till köket samtidigt som sonen skrek på mig. Det var ett tjockt illaluktande och vitt moln runt micron och jag formligen slet ut sladden. Det hade “lyst” inuti micron sa min son – med andra ord så brann det, och ordentligt, för när jag bar ut micron så var köksbänken kolsvart och svedd (som tur var gick det mesta att ta bort).

Jag ringde till affären där jag köpt micron och de blev förfärade. Nu ska jag dit så fort jag kan med ugnen och de ska skicka den till deras tekniker för att se vad som hänt – kanske är de tvungna att återkalla alla. Själv skulle jag bli kompenserad med en ny, fast inte samma märke utan en bättre microvågsugn. Och det är det minsta de kan göra för jag skulle aldrig ta emot samma konstruktion en gång till!

Liknande poster:

5 Comments Add yours

 1. Micke says:

  Men fy!
  Tur ni var hemma då det hände. DEt är ju mycket man alltid har på/anslutet så allt kan väl hända.

  Gissa om jag hädanefter drar ur alla sladdar…
 2. Lucia says:

  vad läskigt. men det gick bra?

  jag har en fråga. kan man använda layout 2 till blogg.se?

  Hej, ja du kan i princip använda vilken layout som helst bara du sätter in blogg.se:s koder på sina rätta ställen i sina respektive kodmallar. Svar är alltså JA.
  //Lena
 3. Monica says:

  Oj,oj otäckt det där. Sladden har man ju i alltid till micron – i alla fall jag. Otäckt om det skulle hända något sådant om ingen är hemma. Jag tänker på mina katter då.

  jasså du gillar inte Elvis du…nej smaken är ju som baken 😉 Jag är nog en “allätare” då det gäller musik, men det går ofta i perioder.

 4. leila says:

  Fy vad obehagligt, kanske skulle man börja dra ur kontakten på kvällen. Vilken tur det inte blev större skada/leila

 5. joacim says:

  Men fy så otäckt!
  Vågar knappt tänka på om det varit natt eller Ni inte varit hemma.

  *kollar brandvarnaren en extra gång*

  Tack för besöken under våra förlossnings/bb dagar…

  Nu e alla hemma och kan slappna av och bara mysa…

  HÄRLIGT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *