Entreprenörskap +1 – ett WP Plugin av disruptive.nu

Det finns många delningsplugin för WordPress och jag vill här slå ett slag för Entreprenörskap +1 – ett svenskt WP Plugin av disruptive.nu. Christian Rudolf som har gjort pluginet Entreprenörskap +1 har verkligen tagit ut svängarna vad gäller pluginets funktioner och SEO.

Jag vill först säga att du kan använda detta plugin även om du inte bloggar om entreprenörskap – det fungerar lika bra som ett traditionellt delningsplugin, men är så mycket bättre! Som standard har man lagt in 5 sociala medier; Twitter, Facebook, Linked in, Google+ samt svenska Pusha. Här ges du möjlighet att bocka i vilka du vill ha – sen börjar det “magiska”. Du kan göra olika inställningar för varje val, exempelvis byta färgsättning, fonttyp, lägga in en hashtagg för just ditt konto och ändra utseendestil på knappen. Men det stannar inte där; för varje post du skriver kan du mer specifikt organisera tweeten i förhållande till posten eftersom du ges möjlighet att fördefiniera tweetens meddelande med egen rubrik, lägga till en specifik #hashtag, koppla allt till ditt twitterkonto och (om du vill) ett relaterat konto. Allt kommer med i tweeten. Det här är bra SEO! Jag kan verkligen rekommendera Entreprenörskap +1, inte bara för att det är enkelt att använda trots sina avancerade funktioner utan att det är gjort på svenska.

Läs gärna mer om WP Plugin Entreprenörskap +1 eller ladda ned det direkt från disruptive.nu. Christian Rudolf på Twitter – @RudolfChristian.

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *