Skip to content

Dragonfly – nytt tema till blogg.se

Jag har gjort en ny layout till blogg.se. Den är enkel och lättkodad och bör inte skapa några problem med att byta kodmallar eller stilmall. Det medföljer som vanlig en kort instruktion i hur man byter tema. Jag hoppas att ni tycker om det och som vanligt blir jag glad om ni säger till om ni använder temat =)

blog1

downloadicon

Liknande poster:

Published inBlogg.se-teman

11 Comments

 1. Hej!
  Supersnyggt tema, det bästa jag har hittat och jag måste säga att jag är lite små-kär i det. Tyvärr kan jag inte få det att fungera alls på min blogg. Det går varken att ladda upp bilderna eller ens öppna kodmallarna så jag kan använda dem. Vet inte om det är jag som gör något fel eller vad det kan vara. Något förslag på vad jag kan göra? Vill verkligen, verkligen, verkligen kunna anväda mig av det här temat – det är det enda jag hittat som jag känner passar mig.

  • Lena Lena

   Hej!

   Du behöver öppna upp kodmallarna i en textredigerare, i synnerhet om de är sparade som html-dokument. Så öppna upp dem i en redigerare och spara sedan om dem som text-dokument. Därefter kopierar du in koderna från textdolumentet i respektive kodmall hos blogg.se. Vad gäller bilderna laddar du upp dem till blogg.se som vanligt och kopierar sedan in sökvägen till bilden där de ska vara. //Lena

 2. Använder temat nu, är supernöjd!

  • Lena Lena

   Hej!
   Ja det blev fint, men du måste använda paragrafer, dvs p-taggen för att all text ska formateras. mvh/Lena

 3. Hej älskar din teman :)
  håller på att lära mig lite om stilmallar och html i övrigt!

  Tack för en bra blogg!! :D

 4. Sanna Sanna

  Kostar det?? xD

  • Lena Lena

   Nej, det är gratis =)

 5. den är en ära att använda den

  • Lena Lena

   Kul att du tycker om tema =)

  • Lena Lena

   Tack =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *