Döm aldrig hunden efter håret!

Britains Got Talent 2009
Jag har haft privilegiet att få se en stjärna födas, jag och miljontals andra människor. Det senaste tillskottet på stjärnhimlen är Susan Boyle – en snart 48 år gammal kvinna som aldrig har blivit kysst, som gillar musik i allmänhet och Elaine Paige i synnerhet, som älskar sin katt Peebles, och som har en röst som fick alla närvarande att ramla av sina stolar.

Det är så lätt att döma en person vid första anblicken – Susan blev varse om detta. Hon bröt mot den allmänna normen. Istället för att ha långt blonderat hår, vara sminkad, och bära kläder lämpliga för just sådana här sammanhang, det vill säga se ut som de flesta gör när de ska på audition, så kom hon ut på scenen i en beige gammaldags klänning som räckte ända ned till vaderna, något många skulle säga vara ren tantvarning. Till detta hade hon ett par skor som säkert mormor hade köpt. Hennes hår var kort i bak och långt i fram, krulligt och rejält grått i luggen. Hennes ögonbryn såg ut som ett par välanvända sopkvastar. Alla gapade och himlade med ögonen, faktum var att även juryn suckade djupt och tycktes undra hur mycket de skulle orka att tåla. Men det var innan hon öppnade munnen för att sjunga vill säga. Bara efter en 5-6 takter så reste sig publiken i stående ovationer och blev stående så under hela hennes uppträdande. Jag rös i hela kroppen. Kvinnan har en röst som till och med får änglarna att gråta!

Det sitter en liten djävul på min axel och han ler elakt. HAHA! Där fick ni! Juryns miner var obetalbara. Man brukar säga att någon tappar hakan av förvåning – juryn tappade inte bara sina hakor, de tappade till och med sina röster. De blev stumma. Simon Cowells ansiktsuttryck lär gå till historien.

Vi har alla lärt oss något av detta. Man ska aldrig döma hunden efter håret! En ny stjärna har fötts på himlen och den kommer att lysa klart starkt och länge – sanna mina ord! Läs även andra bloggares åsikter om

Lyssna på Sara Boyle

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. leila says:

    Härlig kvinna. Det där hade jag missat. Jag hoppas vi får se mer av henne och jag har nog en aning om att vi kommer att få det.

    Hej, jag det tror jag med. Hon har en röst som heter duga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *