Det här med webbdesign…

on

…det finns väl inget jävligare än när man under en längre tid har filat på en design och layout och när man nästan är klar upptäcker av en slump att någon annan med samma idé har levererat en snarlik re-design? Vad gör man då???? Det har hänt mig flera gånger. Ska man bita i det sura äpplet och starta om på nytt eller fortsätta? Ibland funderar jag på om jag är en tankeläsare. Trots allt så tror jag att vi medvetet eller omedvetet påverkas av trenderna ute på nätet. Jag är nu nästan klar med min re-design då jag upptäckte att fler har hittat samma inspiration som jag (vi var kanske på samma fest!) – men med lite ändringar här och där så hoppas jag att den inte blir för lik. Lev väl i höstmörkret!

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. leila says:

    Va gla jag blev då jag såg att du hade elefanten kvar, den hör liksom ihop med dig nu. här är det jättefint. kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *