Det börjar närma sig så smått…

Bloggen har varit inaktiv de senaste veckorna och det beror på att jag håller på att slutföra ett större projekt som jag tidigare har annonserat om. Till hösten kommer jag att öppna en helt ny site med Premium Design Teman för WordPress. Ni som har önskat att mina teman till blogg.se också ska kunna användas till WordPress kommer att bli bönhörda. Just nu konverterar jag en del av dem. Alla lämpar sig inte till WordPress men jag hoppas kunna presentera en del av dem, då lite modifierade för att passa WordPress. De flesta av alla teman validerar XHTML 1.0 Transitional med egenskaper för CSS3. Alla teman lyder under GPL.

I dagsläget är det mer avancerade bloggteman, och ett och annat CMS, som är klart. Alla teman har en options panel i vilken du kan ändra olika inställningar för ditt tema, exempelvis bakgrundsfärg/bild, hela färgscheman, använda Googlefonter, sliders, byta till egen bild i header, enkelt länka till Twitter och Facebook, mängder med shortcodes och annat roligt smått och gott. Det finns även flera custom menus (med jQuery), custom templates, custom post types, custom widgets och custom sidebars.

Jag försöker också att variera designen på mina teman, eftersom jag vet att många har efterlyst fler scrappinginspirerade layouter så finns det även sådana att välja på vid sidan av mer stilren design. Ett och annat gratistema kommer också att finnas, de kommer dock inte att ha lika många specialfunktioner som mina Premium-teman.

Här är en liten förhandstitt på två teman.

Scrappy – ett scrappinginspirerat bloggtema

Comfort – ett stilrent tema/CMS

Håll utkik, jag kommer under hösten att annonsera när det är öppningsdags för siten. Vågar jag hoppas på att få träffa dig där? 🙂

Liknande poster:

7 Comments Add yours

 1. Grymt snygga designer måste jag säga (och eftersom det här bara är ett smakprov så blev det hela ännu mer intressant). Ska definitivt hålla mig uppdaterad!

  1. Lena says:

   TACK!
   Ja du är så välkommen så 🙂

 2. åsa says:

  Wow! Du är så duktig, helt galet! Får unga studenter som mig att känna sig högst amatör på html haha. Hoppas man blir lika bra som dig någon vacker dag.

  1. Lena says:

   Hej Åsa!
   Tack för ditt beröm. Övning ger färdighet vet du väl 😉

   1. åsa says:

    det vet jag, och jag övar för fullt!

 3. Joacim Nitz says:

  Snyggt jobbat. Ska bli kul att se resultatet.

  1. Lena says:

   Hej och TACK! Resultatet ja, det hoppas jag också blir bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *