Design – blogg.se

Jag gör nydesign på befintliga kodmallar såväl som jag gör helt nya temamallar i fast eller flexibel vidd. Du kan få dem med en, två, eller tre kolumner med eller utan header och footer. Mycket avancerade layouter görs i mån av blogg.se:s användbarhet och utbyggbarhet. Teman gjorda av Decorama Design får en unik touch som Du blir ensam om – strikt professionell eller mer personligt utseende på bloggen spelar ingen roll. Vill du använda egna foton i layouten går det alldeles utmärkt.

Alla nya teman till blogg.se byggs av divblock och valideras i standard mode. Det innebär att din blogg inte kommer att skapa några överraskningar för webbläsarna när den levereras från kaxigt.com. Läs gärna mer om syntax och parsing.

Låt nu inte dessa tekniska termer skrämma dig. Temamallarna till blogg.se är redan byggda med olika divblock. Det jag gör är att finputsa koderna (både html och css) genom att ta bort vissa “csshacks” och förenkla de andra koderna där det behövs – allt för att din blogg ska bli så användbar och snabbladdad som möjligt.

Priser

 • Ny grafisk design på redan befintligt tema kostar mellan 200-250kr beroende på design. 50% inbetalas vid beställning, resten när arbetet är klart.
 • Extra divblock och andra finesser plus ny grafisk design på redan befintligt tema 250-300kr beroende på design. 50% inbetalas vid beställning, resten när arbetet är klart.
 • Helt nya temamallar inklusive seo-optimering, ny grafisk design, validerad i standard mode, strukturbyggd i nya divblock, möjlighet att bygga till med nya divblock, extra finesser samt det unika som skiljer just din blogg från blogg.se:s vanliga utseende kostar från 350kr och uppåt. 50% inbetalas vid beställning, resten när arbetet är klart.

Mitt varumärke är tillgänglighet – överskådlighet – Användarvänlighet – Användbarhet. Därför tar jag ca 50/100kr mer än ordinarie pris för ny design till blogg.se. I gengäld får du en inte bara en proffsig design efter dina önskemål som garanterat sticker ut i mängden från blogg.se:s andra designers – Du får också en blogg som har rena koder = validerad, snabbladdad och sökmotorvänlig.

Betalning och leverans

Du gör en beställning, eller vill få mer information. Därefter diskuterar vi vad för form av layout du är intresserad av och vilka dina önskemål är. Jag ger Dig feedback och kan komma med olika förslag. När Du väl har bestämt Dig skickar du mig dina foton om du vill ha några med i layouten. Jag kommer att under arbetets gång kontakta Dig för att berätta hur det går, du har också möjlighet att komma med nya idéer men bara fram till att temat är klart till 75% – därefter gör jag inga ändringar då det tar tid att skissa upp och bygga bloggens struktur samt att göra temats grafiska design. När arbetet är klart till 90% skickar jag Dig en skärmdump så du får se hur bloggen kommer att se ut. Här kan vi finputsa länkstrukturen, ändra länkfärg, textfärg och färger på rubrikerna, dock inte det grafiska utseendet på navigeringen om den innehåller bilder.

Din nya blogg kan levereras på två vis:

 1. Jag bränner ned allt på en cd-skiva och sänder denna till dig via postförskott
 2. Jag skickar allt i en zippad fil efter att du har satt in betalningen på mitt konto

I båda fall medföljer tydliga instruktioner om hur du går tillväga för att byta bilder, byta temamallar och ändra i koderna till dina egna, samt byta cssmall och fylla i dina koder till bilderna där det behövs.

Välkommen med till beställning

2 Comments Add yours

 1. Matilda Johnson says:

  Hej, jag skulle vilja ha hjälp att göra en blogg som liknar denna:http://donotcockblock.tumblr.com
  Är det något du kan och vad skulle det kosta??

  Tacksam för svar

  MVH
  Matilda

  1. Lena says:

   Hej!
   Ja jag gör designer, kostnad är beroende på hur designen ska vara. Maila mig gärna med mer info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *