Därför ska vi använda web standards

Nu är det ett tag sedan som jag skrev om web standards. Glädjande nog så märker jag att arbetet bakom standardiseringen verkligen börjar att göra nytta. Trenden att validera sin sida så den följer W3C:s rekommendationer för en web standards har ökat explosionsartat. ÄNTLIGEN! Jag började på allvar att skriva om web standards någon gång under 2002/2003 och har alltsedan dess utvecklat mina webguider i riktning mot just standardiseringen så jag tänker rida på vågen genom att rensa upp bland dessa. Guiderna kring web standards har nu blivit ett eget block. Jag har dessutom skrivit om och sammanfört vissa guider om web standards till en mer informativ guide där jag beskriver varför web standards är viktigt. Det finns länkar och annan information som är bra och intressant att läsa. Texten är också kopplad till de övriga guiderna (där det är relevant) på ett mer logiskt och strukturerat vis. Eftersom det händer en del i programmeringsvärlden just nu så kommer jag även att se över alla mina guider och skriva om dem som kräver detta. Har Du förslag på någon guide så tveka inte att kontakta mig så ska vi se om jag inte kan fixa till något. Läs även andra bloggares åsikter om .

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. Mimo says:

    Aaah, nu hittade jag ju kommentarerna. Det första man blir blind på är, guess what 😉
    Man är ju så van att länken ligger under, det var antagligen därför jag inte såg det igår…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *