Skip to content

Dåligt med uppdateringar

Ja jag vet, och jag är hemskt ledsen för det. Jag har haft en del att göra under hösten med mitt nya företag Decorama Design & Layout – som bland annat vann en prestigefylld award hos CSS Design Award för bästa design den andra januari i år.

Sedan läser jag om tillgänglighet och användbarhet, webbdesign, gränssnitt och SEO på universitetet och det tar också sin tid. Jag har dock lite idéer som jag kommer att genomföra under våren så jag har inte kastat in handduken om någon nu skulle tro det =)

Liknande poster:

Published inBloggat

4 Comments

 1. Var in på CSS Design Award och såg att din sida var med. Grattis! :)

  Roligt att du är tillbaka igen och lycka till i skolan.

  • Lena Lena

   TACK!
   Ja det var en trevlig överraskning som jag ska suga på läääänge =)

 2. Grattis till utmärkelsen och välkommen tillbaka till bloggandet!

  • Lena Lena

   TACK! =)
   Jag ska försöka hinna ikapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *