Skip to content

Daisy Gray – Tema Blogg.se

Vill Du ha ett tema lite över det vanliga är Daisy Gray det du söker. Daisy Gray är ett tema som är web 2.0-inspirerat och är ett så kallat “link-ware-kit”, Du MÅSTE alltså länka tillbaka till den här sidan. Daisy Gray har lite mer avancerade funktioner som exempelvis social bookmarking. Typsnitt, skuggor, och boxar är formaterade med CSS3. Utrymme för reklam finns. Alla bilder finns uppladdade på ImagesHack.us så du behöver bara kopiera in respektive kodmall samt stilmall så är temat klart att använda, dock medföljer alla bilder. För byte av tema – var god läs guiden http://kaxigt.com/designa-din-bloggse-enkel-steg-for-steg-guide/.

När Du laddar ned temat så validerar det i XHTML 1.0 Transitional – får Du felmeddelanden när du har börjat att använda temat så beror det på hur du har skrivit dina tidigare inlägg eller om du har ändrat i html-koderna, inte hur temat är kodat. Du ändrar i temats html-koder PÅ EGEN RISK!

Print screen

daisydump

Lycka till!

downloadicon

Liknande poster:

Published inBlogg.se-teman

49 Comments

 1. Jag kan betala bara det blir grymt bra. Hur skall vi göra för att gå vidare? Tack på förhand.

 2. Hej, nu använder jag daisy gray som är grymt snygg. Skulle dock vilja ändra i headern så att det blir en bild på mig istället och en handboll istället för blomman till höger. Kan du hjälpa mig med det?

  • Lena Lena

   Hej!
   Ja det kan jag men jag tar betalt.
   mvh/Lena

   • Ok, jag är villig att betala, bara det blir bra. Hur går vi vidare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *