CSS referensguide på svenska

Jag saknade en händig och lättförståelig referensguide på svenska för de olika css-märken och värden som används så jag beslöt mig för att skapa en med några enkla förklaringar om hur de används, företrädesvis där dessa kan användas som shorthanddeclarations. Allt efter som det kommer något nytt, eller där jag hittar intressant material så kommer jag att fylla på i guiden. Du hittar guiden här.

Nytt är att jag också kommer att lista de senaste webguiderna högst upp till höger i sidebar för överskådligheten skull. Ge gärna tips om det är någon speciell guide ni saknar så kanske jag skriver en.

Följ min blogg med bloggkoll. Läs även andra bloggares åsikter om

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. leila says:

    superbra guide, den kommer jag att ha mycket nytta av. /leila

    Hej, vad kul att du tyckte om guiden 🙂 Jag tyckte att det behövdes en svensk sådan också. //Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *