Skip to content

Candy Mice – tema blogg.se

Candy Mice är ett hemtrevligt och enkelt tema som går i gröna toner med en söt header. Temat lämpar sig till Dig som vill ha en lite mer ”country-style” på din layout. Temat är ett “link-ware” så du länkar tillbaka till denna sida om du laddar ned det. All ändring i temats koder GÖRS PÅ EGEN RISK! Alla bilder ligger lagrade på imageshack.us så det enda du behöver göra är att byta stil- och kodmallar för att få det att fungera. Information + samtliga bilder medföljer dock temat. Profilbild lägger du in i blocket <span id="more-1086"></span> <div id="profil"> som finns under sökformuläret i den vänstra kolumnen. Jag har tagit bort blogg.se:s koder så du kan använda större bilder – men om du vill behålla blogg.se:s egna profilkoder så kan du hämta dom på http://kaxigt.com/blogg-ses-koder-och-hur-man-kan-anvanda-dem/

candydump

Lycka till med ditt nya tema!

downloadicon

Liknande poster:

Published inBlogg.se-teman

4 Comments

 1. Hej!
  Jag heter Emma ohc är 12 år.

  Jag skulle gärna villa ha det här temat men fattar inte hur man gör.

  Skulle jag kanske kunna lita på dig och ge dig mitt lösen som jag kan ändra efteråt eftersom jag är sugen på en ny bloggstil.

  Snälla här av dig!
  /Emma

 2. Tack.. Fick ändra till minst 100 för att det skulle flytta på sig.

 3. Hej. Tänkte använda mig av denna mallen, men jag får inte min text i headern att vara centrerad som du har på din skärmdump… Nått förslag på hur jag kan få ner texten lite?
  Har länkat tillbaka hit…

  • Lena Lena

   Hej! Du ändrar detta i din stilmall. Leta reda på #h1 och ändra i din padding, exempelvis till 25px.

   h1         {color: #000; font-size: 2.5em; text-align:left;
              padding:25px 15px 5px 15px;margin-bottom: 10px;letter-spacing: 1px;}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *