Bygg ditt eget tema – steg-för-steg-guide

Tanken med denna guide är att Du ska få kunskap om hur lätt det är att konvertera vilket template som helst till att bli ett tema till blogg.se. Layouten som vi har utgått ifrån är ett helt vanligt template som validerar XHTML 1.0 Transitional. Vi har plockat bort en del koder och ersatt dem med blogg.se:s egna koder.

Så här ser layouten ut i original och så här blev det när jag konverterade layouten till att bli ett tema för blogg.se. Vill du dessutom designa just detta template så finns det grafik och bilder att ladda ned. Färdiga kodmallar inklusive stilmall kan du ladda ned här under. Hur du byter kodmallar, stilmall och lägger in bilder kan du läsa om i http://kaxigt.com/designa-din-bloggse-enkel-steg-for-steg-guide.

Lycka till!

downloadicon

Liknande poster:

2 Comments Add yours

 1. Sanna says:

  Hej, klistrat in stilmallen och gjort en egen “design” på photoshop av din “exempelmall”. men hur får jag in den som bakgrund och tema?

  1. Lena says:

   Hej och ursäkta för sent svar.
   Du öppnar stilmallen och letar dig fram till deklarationen html/body – i denna lägger du in den bild som ska vara bakgrundsbilden. Kanske att du får trixa med inställningarna beroende på hur din bild ser ut och ska visas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *