Skip to content

Bloggkärleksveckan dag 7

Bloggkärleksveckan avslutas idag – 29 maj 2011 – och sista dagen är helt egotrippad för jag väljer att lyfta upp min egen blogg kaxigt.com. Jag tycker att jag är värd lite kärlek på nätet :). Kaxigt har varit online sedan 2001 ungefär. Sedan 2003 gick jag på allvar in för att enbart inrikta mig på mina olika webbguider, dessförinnan var sajten fylld av uppkäftiga texter och mängder med grafik. När jag kom i kontakt med WordPress utökades guiderna till att också omfatta WP. Sedan har det rullat på genom åren, med väldigt bra resultat. Guiderna är mycket uppskattade och det jag bloggar om brukar oftast röra sig om webbutveckling, webbdesign, eller sådant som rör ämnet. Bloggkärleksveckans sista kandidat 2011 är alltså kaxigt.com.

Liknande poster:

Published inBloggtips

6 Comments

 1. miw miw

  Hej! Jag har en blogg.se och där går det inte att svara på kommentarer med en sån där snygg svara knapp (så att svaret hamnar under kommentaren) och att kommentatorn får mitt svar via mail med. Vet du om det går att fixa denna funktionen med hjälp av någon super kod, som är allt för avancerad för att jag ska komma på :P, men tänkte du kanske vet för du är så sjukt duktig! Vore awesome om du kunde göra en gudie eller nåt till det. Och även andra guider hur man får till lite svåra snygga extrafunktioner till blogg.se, om det går. tack för en bra blogg!!

  • Lena Lena

   Hej! Nej det går inte att göra några sådana avancerade funktioner för det behövs en else-sats och blogg.se köper inga andra koder än de som finns, tyvärr, jag har testat. Vill du ha extra avancerade funktioner får du testa med att implementera Ajax, jQuery eller något annat javascript-bibliotek från en extern länk. Med stor sannolikhet kommer det ändå inte att gå, så några större avancerade funktioner med blogg.se och deras egna koder är tyvärr omöjligt att realisera. Får jag tid ska jag titta mer på hur man kan manipulera blogg.se – nu hinner jag inte. Tack i alla fall för din kommentar!

 2. *skratt* Att vara lite ego-trippad ibland är ju helt okej ^^ Ser fram emot mer bra inlägg.

  • Lena Lena

   Hej Ken! Ja varför inte :) Jag ska försöka att hitta spännande artiklar att skriva. Tack för att du kommenterade.

 3. Jarvklo Jarvklo

  Instämmer och uppmuntrar till fotrsättning :)

  • Lena Lena

   Åh tack vännen :) Ja jag hoppas på lika många år till, om inte fler :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *