Skip to content

Bloggkärleksveckan dag 5

Livet hänger på en skör tråd, det blev jag varse om den 15 oktober i år när min make fick en hjärtinfarkt. De här sorgliga orden inleder bloggen som jag idag vill ge extra mycket kärlek till. Monica driver bloggen En skör tråd och här har hon skrivit ned sitt sorgearbete. Fast det är inte bara därför jag valde henne, utan därför att hon är svensk och bor i Spanien – det i sin tur ställde till oerhörda problem med begravning, bouppteckning och pappersexercis då myndigheter från två länder var inblandade. Hennes enträgna arbete för att lösa alla problem har nu alltså resulterat i en omfattande och värdefull samling sidor som kan vara till nytta för utlandssvenskar, i synnerhet då boende i Spanien. Dagens kandidat är således bloggen En skör tråd.

Liknande poster:

Published inBloggtips

2 Comments

  1. En kandidat jag verkligen gillar! Bra val!

    • Lena Lena

      Hej!
      Ja jag håller med dig! Tack för din kommentar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *