Bloggkärleksveckan dag 5

on

Livet hänger på en skör tråd, det blev jag varse om den 15 oktober i år när min make fick en hjärtinfarkt. De här sorgliga orden inleder bloggen som jag idag vill ge extra mycket kärlek till. Monica driver bloggen En skör tråd och här har hon skrivit ned sitt sorgearbete. Fast det är inte bara därför jag valde henne, utan därför att hon är svensk och bor i Spanien – det i sin tur ställde till oerhörda problem med begravning, bouppteckning och pappersexercis då myndigheter från två länder var inblandade. Hennes enträgna arbete för att lösa alla problem har nu alltså resulterat i en omfattande och värdefull samling sidor som kan vara till nytta för utlandssvenskar, i synnerhet då boende i Spanien. Dagens kandidat är således bloggen En skör tråd.

Liknande poster:

2 Comments Add yours

 1. Millan says:

  En kandidat jag verkligen gillar! Bra val!

  1. Lena says:

   Hej!
   Ja jag håller med dig! Tack för din kommentar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *