Skip to content

Bloggkärleksveckan dag 3

Idag är det den tredje dagenBloggkärleksveckan som initiativtagaren Magnus Bråth har dragit igång. Jag ska sprida lite mer kärlek på nätet genom att lyfta fram sju stycken bloggar som jag tycker är värda det, på ett eller annat sätt. Den tredje kandidaten som jag har valt ut är Stefan Persson. Vi träffades av en slump på nätet för snart 10 år sedan, jag tror vi bytte ikoner(?) och pratade webbutveckling om jag inte minns fel. Hur som helst – Stefan är en duktig seo-kille, han vann faktiskt Sveriges första sökoptimeringstävling. Han är också duktig med webb, i synnerhet WordPress. Man kan hitta många intressanta tips i hans blogg. Veckans tredje kandidat är Stefan Persson.

Liknande poster:

Published inBloggtips

4 Comments

 1. Tack Lena! Vad glad jag blir att du har valt att skriva om mig under bloggkärleksveckan.

  Tiden (åren) går fort och stämmer nog bra att den första kontakten vi hade med varandra handlade om ikoner och webbutveckling.

  Ser att du är anmäld till Optimera STHLM 2011, syns vi där?

  • Lena Lena

   Hej Stefan!
   Se där – ja då svek inte minnet :) Japp jag är anmäld, och kommer nog, så det är mycket troligt att vi ses. Ska kolla lite praktiskt bara :)

 2. Ännu ett riktigt bra tips, har börjat kolla runt lite och är definitivt nöjd.

  • Lena Lena

   TACK för det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *