Bloggersupport – jo pyttsan! Moment 22

on

Problemet är följande; jag har en gammal blogger som jag vill komma åt men användarnamnet går inte att använda eftersom det var knutet till en mailadress som jag hade på ett webbhotell jag inte längre har sedan lång tid tillbaka. Jag kan inte återställa något lösenord eftersom detta skickas till den gamla mailadressen, och jag minns inte mitt lösenord. Det är det som är problemet. När jag ska återställa det ombeds jag att skriva in adressen till bloggen och får då ett mail till Google vilket användarnamn det handlar om, alltså det som inte längre går att komma åt. När jag försöker att logga in via detta i Google så finns inte kontot, det är avaktiverat, men BLOGGEN FINNS JU FÖR SJUTTON KVAR!!!!!

Jag har mailat Bloggerteamet, berättat om problemet, att jag inte kan skapa nytt lösen eftersom jag inte längre har tillgång till mailadressen. Vid inloggningen står det också att det inte längre finns något konto med den mailadressen, ändå är det till just denna jag får uppgifter om när jag försöker att återställa lösenordet. Jag fick också svara på ett antal frågor, vilket jag gjorde + att jag skickade in en skärmdump av mailkonversationen så att de verkligen såg att det var jag som hade bloggen. Jag har gjort allt efter konsten alla regler men vägras ändå tillgång till bloggen. Jag är komplett rosenrasande! Vad i H-E mer kan jag göra? Deras support är minst sagt URUSEL, man får leta runt i hjälpavsnitten som bara hänvisar tillbaka till det man redan har gjort och allt slutar med att det kommer upp en sida som säger att kontot är avaktiverat. Men OM det skulle vara det, hur kan då bloggen ligga kvar? Finns det någon som vet VAR och till VEM man kan få hjälp att lösa detta på ett bättre sätt?

Liknande poster:

3 Comments Add yours

 1. Micke says:

  Ja, allt sånt där man inte har full koll på själv blir ju oftast sådär..

  Man kan ju bli knäpp för mindre ja!

 2. joacim says:

  Stort GRATIS och helt jäkla rötet.
  Vill bara understryka att detta hänt mig med ett hotmailkonto en gång. Moment 22…

  Andra idiotiska saker med mail inblandat var när jag slutade i vgregion.se, jobbade på räddningstjänsten i 5 år… Gick tillbaks till vgregion och min gamla mail blockerar mig från att få den tillbaks, jag tvingas lägga till .x. mellan förnamn-efternamn…
  Underbart…

  Hoppas det kan lösa sig för dig iaf!

 3. Mimo says:

  Ja, jag känner ju bara spontant att jag är glad att man hoppade på en annan bloggplatform, WordPress, på egen server från allra första början. Har aldrig gillat blogger, men det är klart, det är väl praktiskt, och så är det ju gratis förstås. Hoppas att du kommer åt ditt gamla konto på något sätt!

  *Kram!*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *