Bloggen inaktiverad för tillfället

Av vissa skäl har jag valt att inaktivera bloggen. Det beror INTE på att jag har blivit mormor utan mer av personliga skäl. Ha det gott!

FÖRTYDLIGANDE
Eftersom jag har fått en del oroliga mail så vill jag förtydliga mitt beslut om att inaktivera bloggen. Nej – jag är inte allvarligt sjuk. Faktum är att jag inte är sjuk överhuvudtaget. Jag har inte heller tröttnat på bloggen eller webben – det gör jag nog aldrig (tror jag iaf). Däremot händer det mycket just nu, både positiva och negativa saker. Det positiva är att Decorama Design & Layout börjar bli känd på nätet. Jag är helt fokuserad på att lyckas som gränssnittsdesigner så det är ett av många skäl till att det inte finns så mycket tid över till något annat. Vad som är negativt håller jag för mig själv men jag kan säga så mycket att man inte bör missbruka mitt förtroende!

Och JA – jag kommer att blogga om ccc24 här på kaxigt som lovat. Det finns även möjligheter att följa hela eventet live via Bambuser om man så vill. Så där, inga oklarheter nu hoppas jag =) Jag vill samtidigt passa på att tacka alla er som varit vänliga nog att maila mig för att höra vad som har hänt. Tack för omtanken!

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *