Blogg.se och SEO

on

Blogg.se är inte ju direkt känd för att vara speciellt sökmotorvänlig. Sedan saknas det viktiga titleattribut i länkarna för att också anses vara tillgänglig och användbar om vi ser till web standards. Jag tycker att detta är viktigt och har därför skrivit ned en enkel och överskådlig liten tut om hur du kan seo-optimera din blogg.se. Jag hoppas att den kan vara till hjälp så din blogg seglar upp några snäpp i rankingen. Sist i tuten har du möjlighet att testa hur din hemsida placerar sig i GSERPEN (Google SearchEngineRankingPage).

Liknande poster:

2 Comments Add yours

 1. Tror nästan du bloggar oftare nu när du tagit time out. Men det gillas 🙂

  1. Lena says:

   Hej Mikael!
   Ja av någon konstig anledning har jag också upptäckt att det har blivit så. Men jag kom ganska snabbt fram till ett beslut hur jag ville ha det i mitt liv. Trevligt att du gillar att jag bloggar oftare =)

   Tack för din kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *