Blogg.se

nybloggselogga

Guider, design, tips och trix

Det är väldigt många som använder bloggplattformen Blogg.se i Sverige. Därför har jag bestämt mig för att skriva olika guider om hur man kan utnyttja Blogg.se på ett bra sätt. Du kan följa med i den pedagogiska steg-för-steg-guiden i hur du byter ett tema. Teman som laddas ned från kaxigt.com har alla bilder lagrade på imageshack.us vilket innebär att de är färdiga att användas direkt om inget annat nämns, dock medföljer bilderna när du laddar ned temat. Du hittar alla teman under länken blogg.se i kategorilistan till höger. Alla teman som lämnar kaxigt.com är crossbrowser och validerade – det innebär att de fungerar i 99% av alla moderna webbläsare. Jag kommer också att ta upp ett antal tips och trix för att testa hur man kan förhöja bloggens design och presentation ytterligare. Förhoppningsvis hittar du lite matnyttigt till din blogg.se.

OBS!

Innan Du laddar ned bör du läsa denna artikel kaxigt.com och creativecommons.org

Jag gör även teman till blogg.se på beställning

Använd kontaktformuläret och ange namn, mail, samt vad du är intresserad av. Du kan också maila till Decorama Design – glöm inte att lämna kontaktuppgifter.

4 Comments

 1. Emelie says:

  Hej!
  När jag ska sätta in micro på min blogg blir det fel,kan du hjälpa mig att sätta in den?

  1. Lena says:

   Hej!
   Tyvärr har jag ingen tid men läs i guiden hur man gör. Om du inte har ändrat i koderna så ska temat fungera.

 2. Öline says:

  Klara färger får en att bli glad!

  1. Lena says:

   Håller med =)

Comments are closed.