Att bli en grym webbdesigner – ebok av Antonio Riveras

antonioriveras grafixstudio

“Vad gör en webbdesigner? Den frågan får du svar på när du läser denna e-bok skriven för dig som vill veta allt om yrket webbdesigner”. Antonio Riveras som till vardags driver siten Grafix Studio har just kommit ut med eboken Att bli en grym webbdesigner. Det är en behändig, kortfattad och koncis bok som är tänkt att besvara de vanligaste frågorna kring yrket som webbdesigner. Antonio säger själv så här: “E-boken skrev jag för att det saknas väldigt lite information om vad en webbdesigner gör till yrket. Det råder mycket missuppfattningar om hur man jobbar, vad man har för kunskaper och vad man bör lära sig.

Tanken är att ge konkret information till de som vill veta mer om yrket, hur man blir en webbdesigner och var man kan lära sig det. Boken fokuserar på att vara informativ och lär ut allt du behöver veta om yrket webbdesigner”.

Och precis så är det. Här får du kanske inte veta allt om hur du blir en grym grafisk webbdesigner, mer vad du bör veta och tänka på om du tänker bli en webbdesigner till yrket. Boken handlar bland annat om kodningar i olika programspråk, design och publiceringsverktyg, vilken typ av utbildning som kan vara aktuell, om du vill arbeta frilans eller som anställd (för och nackdelar kring detta). Man kan säga att boken är ett bra verktyg och en god grund för de som på allvar vill satsa på yrket som webbdesigner.

Vill du beställa boken så kostar den endast 59kr. Du kan göra din beställning på www.bliwebbdesigner.se.

Tack Antonio!

Liknande poster:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *