Äntligen klar!

Så var den nya designen klar och uppladdad. Och JA – jag vet att det kan se lite lustigt ut i kommentarerna eftersom jag inte tidigare använde trådade boxar. Jag håller dessutom på att ta bort en massa onödiga css-koder som har hängt med så länge att det växer mossa på dem. Kanske att det också visar sig i vissa utvalda delar av siten. Nytt är också att jag partiellt använder css 3 så ni som använder IE – sorry säger jag bara! Hur som helst, min kära gamla mammut får hänga med ännu ett varv. Jag gillar den…

Liknande poster:

12 Comments Add yours

 1. leila says:

  Hörrö Lena. Jag följer ju dig och lär mig massor men vad är trådade boxar och breadcrumps? Ny ord för mig. kram kram igen då

  1. Lena says:

   Hej Leila, trådade boxar är Threaded comments, dvs det kommentarsystem som infördes med wp 2.7. Tidigare användeds Ajax threaded comments som ett plug-in. Nu när jag besvarar din kommentar så kör jag på replay, då hamnar mitt svar till dig inuti din box, fast i en egen box.

   Breadcrumbs är ett navigationssystem som följer hela källan från indexsidan fram till den sidan besökare befinner sig på, det är särskilt bra att ha om man har underkategorier och/eller child-pages. Jag har breadcrumbs på min single.php och page.php. Om du klickar in dig på “läs mer” så ser du att ovanför rubriken så kan du följa hela källan fram till sidan du befinner dig på – hem » själva kategorin » sidan du befinner dig på.

   Kramen

 2. Ser jättebra ut Lena. Du har verkligen sinne för webbdesign och går åt rätt håll när det gäller trenden 🙂

  1. Lena says:

   Hej Johan och TACK! Ja jag kämpar på så gott det går =)

  1. Lena says:

   Okej, ja jag ser fortfarande inte detta men jag ändrade till normal letterspacing i morse så nu ska det vara ok. Tack för att du kommenterade detta =)

 3. Addera lite letter-spacing till navigeringslistan högst upp i sidebar. Länken till kollektivet på Pipes har en text där bokstäverna nästan ligger på varandra, svårt att läsa lätt.

  Annars ser det fint ut. Är det egen design eller något tema du utvecklat?

  1. Lena says:

   Det är byggt, utvecklat och designat av mig. Vilken skärm sitter du bakom? Intressant att veta med tanke på länkarna för jag har inga som helst problem att se vad det står.

 4. Jonas says:

  Jättefin! Känns luftig och inbjudande..

  1. Lena says:

   TACK, ja den är lite annorlunda än den förra designen =)

 5. Mikael says:

  Jag tyckte din nya design blev superbra! Använt ikoner på ett bra sätt, teckenstorleken är lagom, färgerna schyssta och jag gillar idéen med texterna som ändras i headern.

  1. Lena says:

   TACK! Ja jag var lite orolig ett tag när jag såg en annans re-design, men med lite förändringar så skiljer de sig åt ändå =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *