Ändrade planer

on

Jag kommer att läsa folkhögskollärarprogrammet (masterkurs) i höst. Faktum är att jag först stod på reservlistan när antagningsbeskedet kom och då såg jag att det var något fel med min anmälan så jag både ringde och mailade antagningen. När jag sökte kursen hade det blivit fel med kurskoderna och det verkar inte mindre än att det felet hade följt med hela tiden för när de kikade på anmälan och mina meriter och sedan ringde tillbaka så visade det sig att jag “hade hamnat mellan stolarna” med anmälan. Turligt nog så klarade de upp felet och jag ÄR ANTAGEN!!!!! Det var mitt prio1 val så gissa om jag är glader *ler stort*

Liknande poster:

2 Comments Add yours

  1. Vincent says:

    Din blogg har blivit utvald och tillagd för recension på: http://bloggergossip.com

    Få minst tio röster och en chans att vinna presentkort för 1000 kr på fargadelinser.com och få din blogg annonserad i en het tidning!

    Länk: http://bg.matchgossip.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=60&id=218&Itemid=81

  2. Åsa G says:

    Grattis, grattis. Fantastiskt roligt att du blev antagen men det var väl bara väntat 😉 Du är så duktig! Hoppas du har haft en fin sommar annars. Jag börjar jobba på måndag. Nja, tjuvstartade lite i torsdags då jag påbörjade en utbildning i Microsoft SharePoint. Skitkul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *