500 unika på en dag – Rekord i antal besökare

on

Jag har upptäckt att min besöksfrekvens drastiskt har ökat de senaste veckorna (vilket givetvis har varit påfrestande på webbhotellets server – aja). Dock är det kul – för mig. Jag ser i mina Google-loggar (Google Analytics) att det är många som återkommer, men det som förvånar är hur stadigt frekvensen har ökat när det gäller nya som har hittat hit till kaxigt.com. Bara från i går till idag är det ca 150 stycken!!! Det är webbguiderna som till 95% har fått träffar så troligtvis börjar folk att få upp ögonen för siten, och det är egentligen rätt förvånansvärt eftersom jag knappast har ansträngt mig för att marknadsföra den.

Jag har fått beröm och det är jag naturligtvis stolt över – främst för att guiderna är lättföreståeliga och grundläggande. Min tanke med dem var att de skulle vara det. Att jag fokuserar på webbstandard, xhtml och css bidrar givetvis också eftersom det inte verkar mindre än att just webbstandard och xhtml verkligen börjar att få genomslagskraft – äntligen vill jag tillägga.

Jag hoppas nu att trenden håller i sig så det inte bara är en tillfällighet. En hög besöksfrekvens sporrar absolut för att skriva fler guider.

Liknande poster:

One Comment Add yours

  1. Niklas says:

    Grattis! Dina guider är mycket bra, dom förtjänar uppmärksamheten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *