Skip to content

3D design – Bryce, fractals och Photoshop

Grafisk Design är något som jag verkligen brinner för. Jag älskar att leka med olika filter och penslar. Trots att jag har haft Bryce i min ägo under en väldigt lång tid är det inte förrän nu som jag på allvar har försökt att sätta mig in i hur programmet fungerar. Resultatet ser ni nedanför. Nu är det inte så avancerade bilder men förhoppningsvis kommer jag få mer tid framöver att lära mig mer.

moon2

mars2

fantasy2

fantasy3

egg21

windowheaven1

Andra bloggar om: , ,

Liknande poster:

Published inDesign

Be First to Comment

  1. Hej, vad får jag se när jag kikar in hos dig ? Jo en massa inlägg som jag har missat och så denna sida med massa skitläckra bilder. nu har jag lite att gå igenom här. ha det gott/leila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *